Finnebostugans Gula

Idag blev det ett lunchpass på den gula slingan vid Finnebostugan.

Gula rundan med ny dragning mot slutet

Vädret var aningen bistert och marken var bitvis svampig och trögsprungen. Ett tunnt lager snö prydde marken här och var.

Målgången

Efter ca fyra kilometer pekade den gula pilen in i tätare skog och där fick jag följa rödvita snitslar på en supernice stig ett tag innan de gula markeringarna återkom.

Mördarbacke

Det gula spåret utgavs att vara 5,6 km men GPS:en visade 6,0 när jag kom imål så jag misstänker att omdragningen inte är medräknad. Rundan var mycket väl markerad så inte ens jag kunde springa bort mig.

Det finns ytterligare tre slingor vid Finnebostugan men det var länge sedan jag sprang nån av dem så de vågar jag inte uttala mig om för tillfället.

Spårkarta

Ser fram emot denna guldklimp som damp ner i brevlådan idag.

Löparäventyret

Ska bli intressant att läsa om hur Rune Larsson och Susanne Johansson sprang hem till Sverige från södra Portugal. Runes tidigare bok, Löparglädje: från motion till ultradistans, njöt jag mycket av att läsa.

/Löpelden

Rara Kilometrar Roasjö - Röda Tian
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×