Statusrapport

Oj vad tiden går. Har tänkt att skriva några inlägg men det har varit bråda dagar långt från tangentbordet så det har inte blivit något på 20 dagar. Skamligt.

Hur som helst fick jag en fin liten runda på Onsala i lördags.

Onsala kyrka

Det var ovanligt platt och fint jämfört med alla backar här hemma. Bra cykelvägar och förundrande blickar när jag hälsade på folk jag mötte.

Förra veckan blev det inte mycket spring då vi var på Bornholm och cyklade några dagar. Har äntligen sett lite mer av den fina ön. Förra gången jag var där tillbringade jag 48 timmar på en kilometerlång slinga vid Gallökkens camping där jag tillryggalade 22 mil till fots.

/Löpelden

Antiskvalptips Lunchåterhämtning
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×